Aktuális

Értékeld
(0 szavazat)

Hargita Megye Tanácsának testülete a csütörtöki, október 19-i rendkívüli tanácsülésen 1,6 millió lejt hagyott jóvá a Hargita Megyei Szociális és Gyerekvédelmi Vezérigazgatóság számára.

Lesz "korisuli" és műkorcsolya oktatás Gyergyószentmiklóson

Értékeld
(0 szavazat)

Rendes havi ülést tartott csütörtökön délután a gyergyószentmiklósi tanácstestület. A mindössze egy órás gyűlésen több kérdésben is döntés született.

Értékeld
(0 szavazat)

A kivitelező miatt állnak az útjavítási munkálatok a Fogarasy Mihály és a Rákóczi Ferenc utcákban.

Értékeld
(0 szavazat)

A medvetámadások áldozatainak megsegítésére adománygyűjtési akcióba kezdett a Hargita megyei tanács, más megyékben élő emberek támogatására is számítanak.

Értékeld
(0 szavazat)

Maros, Hargita és Kovászna megye tanácsa idén hetedik alkalommal adományoz Orbán Balázs-díjat a három megye egy-egy jeles személyiségének, akik munkásságukkal hozzájárultak Székelyföld fejlődéséhez, a szülőföldön való megmaradáshoz és a közösségi értékek megőrzéséhez.

Szent László legendák Székelyföldön

Értékeld
(0 szavazat)

Környezetünk szépségei–Szent László legendák Székelyföldön címmel nyílik kiállítás október 20-án a csíkszeredai megyeháza földszinti kiállítóterében 16 órai kezdettel.

Értékeld
(0 szavazat)

Pénteken kora délután rendkívüli tanácsülésre gyűlt össze Gyergyószentmiklós képviselőtestülete, hogy a napirendre tűzött három határozattervezetet megvitassa. A döntés értelmében hamarosan változás lesz a város vezetésében, hiszen miután új megbízást vállal el, lemond György István alpolgármester.

Értékeld
(0 szavazat)

Október 18-án és 19-én 11 és 14 óra között kerül kiosztásra a szociális segélyre jogosultak számára a fapénz.

Értékeld
(0 szavazat)

Közleményt juttatott el szerkesztőségünkbe a Gyergyószentmiklósi Polgármesteri Hivatal.

A Sláger Center közleményt adott ki

Értékeld
(0 szavazat)

Három személy megsérült miután péntek délután felrobbant egy gyergyószentmiklósi bevásárlóközpont poroltós tűzvédelmi rendszere. 75 személy, köztük 15 kiskorú kimenekült az épületből, nyilatkozta az AGERPRES-nek a Hargita megyei katasztrófavédelmi felügyelőség szóvivője, Alina Ciobotariu.

Értékeld
(0 szavazat)

Felfüggesztette a gyergyószentmiklósi játszóterek megrongálódott játékelemeinek használatát a fogyasztóvédelem.

Értékeld
(0 szavazat)

Két témában gyűjti az aláírásokat a Gyergyó Területi RMDSZ a medence minden egyes településén. Egyrészt a magyarországi országgyűlési választások kapcsán segítenek az önkéntesek a regisztrálásban, másrészt pedig arra kérnek mindenkit, hogy aláírásukkal támogassák az Európai védelmet jogainkért mozgalmat.

1. oldal / 54

Kommentek

168 óra

Gyergyószék Index

2016. Minden jog fenntartva! ©

E-mail: szerkesztoseg@gyindex.ro

Fõszerkesztõ: Horváth Gábor

További írások: B. B., Hegyi Zsuzsánna, Borbély András

Technikai felelõs: Fehér Csongor, Mezei Dávid

JOGSZABÁLYOK

A gyindex.ro oldal felhasználójának minősül mindenki, aki a gyindex.ro oldalra, illetve a hozzá kapcsolódó aloldalakra látogat. A gyindex.ro szerkesztősége nem jelentet meg olyan cikket/képet/videót, amely jogszabályokba ütközik, személyiségi jogokat sért vagy nem felel meg a gyindex.ro moderációs elveinek.

ADATHASZNÁLAT

A gyindex.ro a regisztrált látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően kezeli. Amennyiben változás történik a személyes adatok kezelésére vonatkozó szabályainkon, erről előzetesen e-mailben tájékoztatjuk felhasználóinkat.

A gyindex.ro Androidra és IOS-ra is optimalizált.

gyindex.ro

  • Szerkesztőség

    Nicolae Bãlcescu 11. szám, 535500 Gyergyószentmiklós

  • Email

    Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Telefon

    0744158042