Promóciós anyagok a turizmusfejlesztés érdekében Ditróban

Szerző:  Hargita Megye Tanácsa 2017. október 11., 11:58

Az Orotva Egyesület olyan promóciós anyagokat készített, amelyek hozzásegítik Ditrót, hogy felkerülhessen Erdély, Románia turisztikai térképére.

A népszerűsítő termékeket Hargita Megye Tanácsa és Ditró Község Önkormányzatának támogatásával valósították meg, október 10-én, kedden sajtótájékoztató keretében is bemutatták. Az elkészült 2000 darab magyar, román, illetve angol nyelven szólítja fel az embereket, hogy látogassanak Gyergyó térségbe.

A sajtótájékoztatón elmondták, nem az volt a cél, hogy ezekre a kiadványokra sok információt zsúfoljanak rá, hanem inkább az, hogy eljuttassák az emberekhez azokat az elérhetőségeket, amelyek segítségével minden információt megkaphatnak a településsel, a medencével kapcsolatban, mindezt az anyanyelvén, vagy egy olyan nyelven melyet ismer és megért. Ugyanakkor elkészült három kisfilm is, amely ízelítőd ad a településről, az ottani életről, látnivalókról. Mind a filmeket, mind pedig a szóróanyagot használhatják belföldön és külföldön egyaránt. Az egyesület rendszeresen vesz részt különféle turisztikai, kulturális vásárokon, ugyanakkor nagyon jó az együttműködés a Hargita Közösségi Fejlesztési Társulással, akik olyan turisztikai vásárokra is elviszik, kiadványaikat ahová nekik nincs lehetőségük eljutni.

Hargita Megye Tanácsa

Kommentek

168 óra

Gyergyószék Index

2016. Minden jog fenntartva! ©

E-mail: szerkesztoseg@gyindex.ro

Fõszerkesztõ: Horváth Gábor

További írások: B. B., Hegyi Zsuzsánna, Borbély András

Technikai felelõs: Fehér Csongor, Mezei Dávid

JOGSZABÁLYOK

A gyindex.ro oldal felhasználójának minősül mindenki, aki a gyindex.ro oldalra, illetve a hozzá kapcsolódó aloldalakra látogat. A gyindex.ro szerkesztősége nem jelentet meg olyan cikket/képet/videót, amely jogszabályokba ütközik, személyiségi jogokat sért vagy nem felel meg a gyindex.ro moderációs elveinek.

ADATHASZNÁLAT

A gyindex.ro a regisztrált látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően kezeli. Amennyiben változás történik a személyes adatok kezelésére vonatkozó szabályainkon, erről előzetesen e-mailben tájékoztatjuk felhasználóinkat.

A gyindex.ro Androidra és IOS-ra is optimalizált.

gyindex.ro

  • Szerkesztőség

    Nicolae Bãlcescu 11. szám, 535500 Gyergyószentmiklós

  • Email

    Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Telefon

    0744158042