Javítják a megyei utakat Gyergyó térségében

Szerző:  Hargita Megye Tanácsa 2017. október 11., 17:23

Megkezdődött a megyei utak karbantartása Gyergyó térségében is. Folyik a kövezés és a patkavágás a 126-os megyei úton Vasláb és Gyergyóújfalu között, ezeket a munkálatokat a héten be is fejezik. Jövő héten kezdődik a kövezés, sáncásás, patkavágás a 153D jelzésű megyei úton, majd a 153C jelzésű úton folytatják a munkát. Holnap kezdődik a karbantartás a 127-es megyei úton is Gyergyóditró és Tölgyes között.

A Gyergyó térségére vonatkozó anyagmennyiség és ütemterv megtekinthető az alábbi linken: https://drive.google.com/drive/folders/0B3DH_aG2Ui1US01xYlhQcms0Sjg

– Gyergyó térségében is, akárcsak a megye többi részén, jól haladnak a munkálatok. Minden térségben dolgoznak, és időben be tudjuk fejezni a karbantartást. Az év elején a megyei utak állapotának javítása mellett kötelezte el magát Hargita Megye Tanácsa, tartva ezt a vállalást, erre összpontosítunk, dolgozunk az infrastruktúra korszerűsítésén – nyilatkozta Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke.

A munkálatokról korábban közleményben beszámoltunk: http://www.hargitamegye.ro/hirek/folyamatban-van-a-csiki-es-gyergyoi-megyei-utak-karbantartasa.html .

Hargita Megye Tanácsa

Kommentek

168 óra

Gyergyószék Index

2016. Minden jog fenntartva! ©

E-mail: szerkesztoseg@gyindex.ro

Fõszerkesztõ: Horváth Gábor

További írások: B. B., Hegyi Zsuzsánna, Borbély András

Technikai felelõs: Fehér Csongor, Mezei Dávid

JOGSZABÁLYOK

A gyindex.ro oldal felhasználójának minősül mindenki, aki a gyindex.ro oldalra, illetve a hozzá kapcsolódó aloldalakra látogat. A gyindex.ro szerkesztősége nem jelentet meg olyan cikket/képet/videót, amely jogszabályokba ütközik, személyiségi jogokat sért vagy nem felel meg a gyindex.ro moderációs elveinek.

ADATHASZNÁLAT

A gyindex.ro a regisztrált látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően kezeli. Amennyiben változás történik a személyes adatok kezelésére vonatkozó szabályainkon, erről előzetesen e-mailben tájékoztatjuk felhasználóinkat.

A gyindex.ro Androidra és IOS-ra is optimalizált.

gyindex.ro

  • Szerkesztőség

    Nicolae Bãlcescu 11. szám, 535500 Gyergyószentmiklós

  • Email

    Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Telefon

    0744158042