Szennyvíztisztító hálózat Gyergyószentmiklóson - Fontos szerződést írtak alá

Szerző:  2017. december 04., 15:43

"November 29-én, a Fejlesztési Minisztériummal aláírtam azt a finanszírozási szerződést, amely által lehetőséget teremtettünk arra, hogy városunk 110 éves évfordulóján elkezdjük megvalósítani a 100%-os városi lefödöttséggel rendelkező szennyvíztisztító hálózatot" - olvasható Gyergyószentmiklós polgármesterének fenntartott Facebook-oldalon.

A munkálatok értéke 23.065.425 lej, amely közel 42 km szennyvízhálózat kiépítését teszi lehetővé.
A projekt megvalósítása után városunk minden egyes háztartásának ki lesz építve a szennyvízhálózat.
A szerződésben megszabott maximális kivitelezési idő 4 év - tudatja a közösségi oldalán Nagy Zoltán polgármester.
Hozzáteszi:
Ez a szerződés annak, a mintegy 52 millió lej értékű, projektcsomagnak a része, amely a nyáron lett jóváhagyva, és amely további olyan infrastrukturális fejlesztéseket tartalmaz, mint:
7 utcának a teljes feljavítása, a városi vízhálózat hátralevő részének felújítása, valamint a Gyilkostó üdülőtelep víz- és szennyvízhálózatának a kiépítése - ezen projektek szerződéseinek aláírására is nemsokára sor kerül.

"Köszönettel tartozom a Polgármesteri Hivatal szakapparátusának, akik időt és energiát nem kímélve dolgoztak azért, hogy a projektet sikerre vigyük, továbbá köszönet Barti Tihamérnek is, a leadott pályázat finanszírozásának megszerzésében nyújtott segítségért!" - zárja sorait az elöljáró.

Kommentek

168 óra

Gyergyószék Index

2016. Minden jog fenntartva! ©

E-mail: szerkesztoseg@gyindex.ro

Fõszerkesztõ: Horváth Gábor

További írások: B. B., Hegyi Zsuzsánna, Borbély András

Technikai felelõs: Fehér Csongor, Mezei Dávid

JOGSZABÁLYOK

A gyindex.ro oldal felhasználójának minősül mindenki, aki a gyindex.ro oldalra, illetve a hozzá kapcsolódó aloldalakra látogat. A gyindex.ro szerkesztősége nem jelentet meg olyan cikket/képet/videót, amely jogszabályokba ütközik, személyiségi jogokat sért vagy nem felel meg a gyindex.ro moderációs elveinek.

ADATHASZNÁLAT

A gyindex.ro a regisztrált látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően kezeli. Amennyiben változás történik a személyes adatok kezelésére vonatkozó szabályainkon, erről előzetesen e-mailben tájékoztatjuk felhasználóinkat.

A gyindex.ro Androidra és IOS-ra is optimalizált.

gyindex.ro

  • Szerkesztőség

    Nicolae Bãlcescu 11. szám, 535500 Gyergyószentmiklós

  • Email

    Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Telefon

    0744158042