Az adócsalás visszaszorításának érdekében végzett ellenőrzések során 91.000 lejre büntettek a Hargita megyei rendőrök

Szerző:  AGERPRES 2018. január 11., 15:42

Az év eleje óta 91.000 lej értékben róttak ki pénzbírságot a Hargita megyei gazdasági rendőrség tagjai, az adócsalás visszaszorításának érdekében végzett ellenőrzések során.

Gheorghe Filip, a Hargita megyei rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön azt nyilatkozta, hogy az év első tíz napjában számos ellenőrzést tartottak megyeszerte a gazdasági rendőrök.

Az idézett forrás szerint az ellenőrzések során 28 kereskedelmi egységet ellenőriztek, a törvények megszegése miatt pedig 29 pénzbírságot róttak ki, összesen 91.000 lej értékben, továbbá pénzösszegeket és egyéb javakat is lefoglaltak.

Gheorghe Filip megjegyezte, hogy egész évben várhatóak hasonló ellenőrzőakciók, hogy a megye területén lebonyolított gazdasági tevékenységek a törvény tiszteletben tartásával történjenek.

AGERPRES (RO - szerző: Gina ŞTEFAN, szerkesztő: Oana POPESCU; HU - szerkesztő: CSATLOS Károly)

Kommentek

168 óra

Gyergyószék Index

2016. Minden jog fenntartva! ©

E-mail: szerkesztoseg@gyindex.ro

Fõszerkesztõ: Horváth Gábor

További írások: B. B., Hegyi Zsuzsánna, Borbély András

Technikai felelõs: Fehér Csongor, Mezei Dávid

JOGSZABÁLYOK

A gyindex.ro oldal felhasználójának minősül mindenki, aki a gyindex.ro oldalra, illetve a hozzá kapcsolódó aloldalakra látogat. A gyindex.ro szerkesztősége nem jelentet meg olyan cikket/képet/videót, amely jogszabályokba ütközik, személyiségi jogokat sért vagy nem felel meg a gyindex.ro moderációs elveinek.

ADATHASZNÁLAT

A gyindex.ro a regisztrált látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően kezeli. Amennyiben változás történik a személyes adatok kezelésére vonatkozó szabályainkon, erről előzetesen e-mailben tájékoztatjuk felhasználóinkat.

A gyindex.ro Androidra és IOS-ra is optimalizált.

gyindex.ro

  • Szerkesztőség

    Nicolae Bãlcescu 11. szám, 535500 Gyergyószentmiklós

  • Email

    Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Telefon

    0744158042