Beruházási adatlapokkal bővül a platform - Várják a lakosság észrevételeit is

Szerző:  Hargita Megye Tanácsa 2018. január 11., 15:50

2018-ban is prioritásként kezeljük az átláthatóságot és a megye lakosaival történő párbeszédet és konzultációt, ezt a célt szolgálja az egyre bővülő http://beruhazasok.hargitamegye.ro/ oldalunk is – fogalmazott Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke, aki konzultációs oldalán várja az észrevételeket a platformmal kapcsolatosan.

A Barabás Csaba kabinetigazgató által kifejlesztett rendszer, amely egyedülálló a maga nemében az országban, felületére a napokban felkerültek, felkerülnek az összes idei teljes- és részlegesen megtérítendő, állami és a vissza nem térítendő beruházások adatlapjai. A feltöltött adatlapok itt tekinthetők meg:
http://investitii.hargitamegye.ro/nota-de-fundamentare-cjh?language=hu

A feltöltött „Beruházási adatlapok” (Notele de fundamentare) elektronikus úton kerülnek ellenőrzésre, elfogadásra és jóváhagyásra. Ezt követően az igénylőnek a jóváhagyott anyagot papíralapon kell aláírnia.

– A honlap egyik elsődleges célja a teljes átláthatóság biztosítása, akár okostelefonnal vagy táblagéppel is – emelte ki Barabás Csaba, az elnöki kabinet vezetője.

Borboly Csaba tanácselnök a megye lakosait arra kérte, hogy bármilyen észrevételük van a beruházásokkal kapcsolatosan azt jelezzék, hisz a platform erre is lehetőséget biztosít.

Hargita Megye Tanácsa

Kommentek

168 óra

Gyergyószék Index

2016. Minden jog fenntartva! ©

E-mail: szerkesztoseg@gyindex.ro

Fõszerkesztõ: Horváth Gábor

További írások: B. B., Hegyi Zsuzsánna, Borbély András

Technikai felelõs: Fehér Csongor, Mezei Dávid

JOGSZABÁLYOK

A gyindex.ro oldal felhasználójának minősül mindenki, aki a gyindex.ro oldalra, illetve a hozzá kapcsolódó aloldalakra látogat. A gyindex.ro szerkesztősége nem jelentet meg olyan cikket/képet/videót, amely jogszabályokba ütközik, személyiségi jogokat sért vagy nem felel meg a gyindex.ro moderációs elveinek.

ADATHASZNÁLAT

A gyindex.ro a regisztrált látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően kezeli. Amennyiben változás történik a személyes adatok kezelésére vonatkozó szabályainkon, erről előzetesen e-mailben tájékoztatjuk felhasználóinkat.

A gyindex.ro Androidra és IOS-ra is optimalizált.

gyindex.ro

  • Szerkesztőség

    Nicolae Bãlcescu 11. szám, 535500 Gyergyószentmiklós

  • Email

    Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Telefon

    0744158042