Gyergyószentmiklós - Általános gyűlésre hívja az önkormányzat a földterülettel rendelkező tulajdonosokat

Szerző:  2018. január 17., 15:02

Az eddigi földosztó bizottság összetételének újraszervezése miatt január 31-én, 18 órától általános gyűlésre hívja az önkormányzat a földterülettel rendelkező tulajdonosokat a Művelődési Ház nagytermébe.

A bizottságban, az eddigiekhez hasonlóan 2-4 olyan tagnak és további póttagoknak kell lennie, aki a földtulajdonosokat képviseli, ők szavazzák meg. A képviselők megszavazásának feltétele, hogy a földterülettel rendelkező tulajdonosok 25%-a részt vegyen a szavazásra megjelölt általános gyűlésen - tájékoztatta a sajtót Fórika Krisztina külkapcsolati és kulturális referens.

A területtel rendelkező földtulajdonosok 25%-a Gyergyószentmiklóson több mint 700 főt jelent.

Felhívjuk a tulajdonosok figyelmét arra, hogy kezeljék kellő komolysággal a kérdést, ugyanis amennyiben nem jelenik meg a szükséges személyszám a közgyűlésen és nem sikerül tagokat nevesíteni a bizottságba, nem tudja a bizottság a feladatát végezni, ami akadályoztatja a birtokba helyezéseket, valamint a parcellázási tervek elkészületét is.  Amennyiben az első gyűlésen nem jelenik meg a megfelelő számú résztvevő, február elején egy újabb gyűlésre kerül sor - szögezte le Fórika Krisztina, az önkormányzat munkatársa.

Kommentek

168 óra

Gyergyószék Index

2016. Minden jog fenntartva! ©

E-mail: szerkesztoseg@gyindex.ro

Fõszerkesztõ: Horváth Gábor

További írások: B. B., Hegyi Zsuzsánna, Borbély András

Technikai felelõs: Fehér Csongor, Mezei Dávid

JOGSZABÁLYOK

A gyindex.ro oldal felhasználójának minősül mindenki, aki a gyindex.ro oldalra, illetve a hozzá kapcsolódó aloldalakra látogat. A gyindex.ro szerkesztősége nem jelentet meg olyan cikket/képet/videót, amely jogszabályokba ütközik, személyiségi jogokat sért vagy nem felel meg a gyindex.ro moderációs elveinek.

ADATHASZNÁLAT

A gyindex.ro a regisztrált látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően kezeli. Amennyiben változás történik a személyes adatok kezelésére vonatkozó szabályainkon, erről előzetesen e-mailben tájékoztatjuk felhasználóinkat.

A gyindex.ro Androidra és IOS-ra is optimalizált.

gyindex.ro

  • Szerkesztőség

    Nicolae Bãlcescu 11. szám, 535500 Gyergyószentmiklós

  • Email

    Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Telefon

    0744158042