Hargita Megye Tanácsa - Várják a pályázó, gyergyószéki civil- és sportszervezeteket

Szerző:  2018. február 12., 16:19

Múlt heti ülésén fogadta el Hargita Megye Tanácsa a pályázati kiírásokra vonatkozó határozatot.

Idén is pályázhatnak a civil szervezetek kulturális, sport, családi-, ifjúsági- és turisztikai programokra, népviseletre, valamint az önkéntes tűzoltó alakulatok is letehetik igényléseiket különféle fejlesztésekre.

Az idei kiírások keretösszege meghaladja az 1 millió 800 ezer lejt. A pályázási határidő március 6-a és hamarosan tájékoztató jellegű rendezvényt is tartanak a kiírások kapcsán.

"Nagyon korai leadási határidő van, hiszen hamarabb fogadtuk el a költségvetést, ami azért jó, mert így az év első felében megszervezendő rendezvényekre is lehet már pályázni.
A tavaly ez nehezebb volt, hiszen inkább az év második felében szervezett rendezvényeket tudtuk támogatni, úgyhogy most egy szerencsésebb helyzetről beszélünk.
A sportpályázatok esetében sokat vitáztunk arról, hogy miként lehetne például az úszást támogatni. Ezért bekerült az, hogy akár úszótanfolyamokra való járásra is támogatást tudjunk adni, legyen szó az úszóbérletről, vagy akár a szállítási költségekről" - fogalmazott sajtótájékoztatóján Barti Tihamér, Hargita Megye Tanácsának alelnöke.

Február 16-án, Hargita Megye Tanácsa tájékoztató jellegű találkozót tart a civil szervezetek, sportszervezetek számára Gyergyószentmiklóson, reggel 9 órától a Művelődési Központ Karancsi Sándor-termében.

Kommentek

168 óra

Gyergyószék Index

2016. Minden jog fenntartva! ©

E-mail: szerkesztoseg@gyindex.ro

Fõszerkesztõ: Horváth Gábor

További írások: B. B., Hegyi Zsuzsánna, Borbély András

Technikai felelõs: Fehér Csongor, Mezei Dávid

JOGSZABÁLYOK

A gyindex.ro oldal felhasználójának minősül mindenki, aki a gyindex.ro oldalra, illetve a hozzá kapcsolódó aloldalakra látogat. A gyindex.ro szerkesztősége nem jelentet meg olyan cikket/képet/videót, amely jogszabályokba ütközik, személyiségi jogokat sért vagy nem felel meg a gyindex.ro moderációs elveinek.

ADATHASZNÁLAT

A gyindex.ro a regisztrált látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően kezeli. Amennyiben változás történik a személyes adatok kezelésére vonatkozó szabályainkon, erről előzetesen e-mailben tájékoztatjuk felhasználóinkat.

A gyindex.ro Androidra és IOS-ra is optimalizált.

gyindex.ro

  • Szerkesztőség

    Nicolae Bãlcescu 11. szám, 535500 Gyergyószentmiklós

  • Email

    Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Telefon

    0744158042