gyindex.ro

gyindex.ro

Fejlesztési irányelvekről is szavaztak Gyergyószentmiklóson

Soros havi ülést tartott január 18-án a gyergyószentmiklósi tanácsosi testület. Több napirendre tűzött tanácshatározatról hoztak döntést. Tárgyaltak a Forradalom negyed és a Gyilkostó üdülőtelep rendezési tervéről, a súlyosan fogyatékos személyeket gondozók és a fogyatékossági támogatások jóváhagyásáról, valamint pártszékházak bérleti szerződései kapcsán is döntöttek.

A román és magyar futsal élvonalbeli csapatai közül négyen látogatnak Szárhegyre ezen a hétvégén egy nemzetközi felkészülési torna, a Benedek Kupa keretében.

Az eddigi földosztó bizottság összetételének újraszervezése miatt január 31-én, 18 órától általános gyűlésre hívja az önkormányzat a földterülettel rendelkező tulajdonosokat a Művelődési Ház nagytermébe.

Csomafalva - Kézről kézre, generációról generációra

A gyergyócsomafalvi Napfény Szociális Központ kézműves foglalkozásra várja a gyermekeket, fiatalokat csütörtökönként 14 órától különböző tevékenységekre.

Szárhegyre látogatnak a Csíkszentgyörgyi Székely Góbék

Humoros színpadi előadásra invitálják a szárhegyieket január 18-án, csütörtökön.

A szárhegyi jégpálya programja

Alábbiakban a gyergyószárhegyi jégpálya programját ismertetjük.

Könyvbemutató lesz a városi könyvtárban

Január 18-án, csütörtökön 18 órától a Gyergyószentmiklósi Városi Könyvtárban mutatják be a Bookart-nál, tavaly év végén megjelent novelláskönyvet, Molnár Vilmos "A legfelső stáció. Szertelen történetek, rendhagyó mesék" című gyűjteményét.

Negyvenöt gólt ütött a Progym a bukarestieknek

Szombaton és vasárnap csapott össze - enyhe túlzással - a Gyergyószentmiklósi Progym SK a Bukaresti Sportul Studentesc csapatával.

A Székelyek Világszövetsége felháborodását fejezi ki Tudose miniszterelnök székelyellenes és egyenesen fenyegető kijelentése miatt. Felszólítjuk az erdélyi magyar pártok vezetőit, hogy haladéktalanul tegyenek feljelentést az üggyel kapcsolatosan minden lehetséges helyi és nemzetközi bíróságon!

Meghonosítanák a Gyergyói medencében a Waldorf-pedagógiát

Szülői kezdeményezésre Waldorf módszereket használó oktatás indulhat el Gyergyószentmiklóson is. Óvodát és iskolát is szeretnének a szülők. Tárgyaltak már lehetséges helyszínről és a pedagóguskérdésről is.

1. oldal / 112

168 óra

Gyergyószék Index

2016. Minden jog fenntartva! ©

E-mail: szerkesztoseg@gyindex.ro

Fõszerkesztõ: Horváth Gábor

További írások: B. B., Hegyi Zsuzsánna, Borbély András

Technikai felelõs: Fehér Csongor, Mezei Dávid

JOGSZABÁLYOK

A gyindex.ro oldal felhasználójának minősül mindenki, aki a gyindex.ro oldalra, illetve a hozzá kapcsolódó aloldalakra látogat. A gyindex.ro szerkesztősége nem jelentet meg olyan cikket/képet/videót, amely jogszabályokba ütközik, személyiségi jogokat sért vagy nem felel meg a gyindex.ro moderációs elveinek.

ADATHASZNÁLAT

A gyindex.ro a regisztrált látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően kezeli. Amennyiben változás történik a személyes adatok kezelésére vonatkozó szabályainkon, erről előzetesen e-mailben tájékoztatjuk felhasználóinkat.

A gyindex.ro Androidra és IOS-ra is optimalizált.

gyindex.ro

  • Szerkesztőség

    Nicolae Bãlcescu 11. szám, 535500 Gyergyószentmiklós

  • Email

    Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Telefon

    0744158042