Finomvegyes

Értékeld
(0 szavazat)

Szombattól lehűlés várható, előbb a nyugati országrészben, majd fokozatosan a többi régióban is visszaesik a hőmérséklet - nyilatkozta pénteken az Országos Meteorológiai Igazgatóság (ANM) vezető-helyettese, Florinela Georgescu.

Értékeld
(0 szavazat)

Környezetünk szépségei –Szent László legendák Székelyföldön címmel nyílt kiállítás október 20-án, péntek délután a csíkszeredai megyeháza földszinti kiállítóterében.

Értékeld
(0 szavazat)

A csíkszeredai Gyermekek Palotájának gyergyószentmiklósi székhelye megrendezi a II. 'Elite Kupa' elnevezésű Országos Aerobik- és Táncversenyét Gyergyószentmiklóson.

Még egy hétig lehet pályázni a MOL Gyermekgyógyítóra

Értékeld
(0 szavazat)

Olyan civil szervezetek nyerhetnek támogatást, amelyek élmény- vagy művészetterápiás foglalkozásokat szerveznek beteg, vagy fogyatékkal élő gyermekek számára.

Értékeld
(0 szavazat)

Az Erdélyi Múzeum Egyesület gyergyószentmiklósi fiókszervezete és a Gyergyói Népfőiskola október 25-26-án a Szent László emlékév tiszteletére szervezi meg a Nemzetközi Történész Konferenciát.

Táncszínházi előadás lesz Csomafalván

Értékeld
(0 szavazat)

Október 18-án, szerdán 19 órától a Borsos Miklós Művelődési Otthonban lép fel a Háromszék Táncegyüttes a "Mundruc" című táncszínházi előadásával.

Október 23-i megemlékezés Gyergyószentmiklóson

Értékeld
(0 szavazat)

Az 1956-os forradalom és szabadságharc 61. évfordulóján, október 23-án, hétfőn 17 órától a gyergyószentmiklósi római katolikus temetőben az '56-os emlékműnél fejezzük ki tiszteletünket a hősök előtt - adja hírül a Gyergyószentmiklósi Művelődési Központ.

Értékeld
(0 szavazat)

Az Édesanyák klubja szeretettel vár minden érdeklődő szülőt a soron következő interaktív csoportfoglalkozásra.

Hamarosan jön az V. Gyergyóremetei Gazdanap - Itt a program

Értékeld
(0 szavazat)

Október 22-én tartják az V. Gyergyóremetei Gazdanapot temérdek programmal.

Véredásra buzdítják a gyergyóremeteieket

Értékeld
(0 szavazat)

A Hargita Megyei Vérközpont igazgatónője tájékoztatása szerint a véradók számának csökkenése miatt a kórházak folyamatosan vérhiánnyal  küszködnek - közli a gyergyoremete.ro.

Értékeld
(0 szavazat)

Az Országjárók-Világjárók előadás-sorozat következő, 36. előadását október 25-én, szerdán 19 órától tartják a gyergyószentmiklósi művelődési ház színháztermében.

„Játssz kreatívan!” - ifjúsági sakkverseny

Értékeld
(0 szavazat)

„Játssz kreatívan!” – elnevezésű megyeközi ifjúsági sakkversenyt szervezett az Alfalvi Fiatalokért Egyesület a Sövér Elek Szakközépiskolában október 7-én. A bajnokságra több, mint 40 gyerek nevezett a Marosvásárhelyi és Székelyudvarhelyi Sportiskolából, a Csíkszeredai Jövő Sakk Klubtól, valamint a gyergyói medence iskoláiból. 

1. oldal / 30

168 óra

Gyergyószék Index

2016. Minden jog fenntartva! ©

E-mail: szerkesztoseg@gyindex.ro

Fõszerkesztõ: Horváth Gábor

További írások: B. B., Hegyi Zsuzsánna, Borbély András

Technikai felelõs: Fehér Csongor, Mezei Dávid

JOGSZABÁLYOK

A gyindex.ro oldal felhasználójának minősül mindenki, aki a gyindex.ro oldalra, illetve a hozzá kapcsolódó aloldalakra látogat. A gyindex.ro szerkesztősége nem jelentet meg olyan cikket/képet/videót, amely jogszabályokba ütközik, személyiségi jogokat sért vagy nem felel meg a gyindex.ro moderációs elveinek.

ADATHASZNÁLAT

A gyindex.ro a regisztrált látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően kezeli. Amennyiben változás történik a személyes adatok kezelésére vonatkozó szabályainkon, erről előzetesen e-mailben tájékoztatjuk felhasználóinkat.

A gyindex.ro Androidra és IOS-ra is optimalizált.

gyindex.ro

  • Szerkesztőség

    Nicolae Bãlcescu 11. szám, 535500 Gyergyószentmiklós

  • Email

    Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Telefon

    0744158042