Asztahe!

Kellemes ünnepeket!

A gyindex.ro szerkesztősége minden olvasójának kellemes ünnepeket kíván.

Immár ötödik alkalommal szervezték meg a romániai esküvőfotósok és videósok versenyét, amely keretében, neves, külföldi zsűri döntése alapján több kategóriában hirdettek győzteseket.
A gyergyószentmiklósi Suciu Cristian boudoir kategóriában tudhatja magának idén az év fotósa címet.

A VIBE Fesztivál közönségének a szavazatain és az Európai Fesztiváldíjak szakmai zsűrijének döntésén múlt, hogy a VIBE Európa tíz legjobb új fesztiválja közé került.

Van egy kis meglepetésünk a gyergyószékiek számára - és nemcsak.

December 5-én Gyergyószentmiklós városa olyasmit tapasztalhatott meg, amit eddig nem igazán érezhetett...sosem: a Szent Miklós Napok keretében megrendezett "örömzenélésen" egykori, és jelenlegi gyergyói zenészek léptek fel a főtéren felállított nagyszínpadon.

Van képünk bemutatni a Progym-szenvedést

Egyoldalú mérkőzésen, mindvégig jobban játszva szerezte meg a 3 pontot a Galaci Dunãrea.
A Progymnak gólt sem sikerült szereznie.

A felhasználók ingyenesen tölthetik le, és telefonjukon akkor is elérhetik az összes információt, ha nem kapcsolódnak rá a világhálóra.

Fergeteges hangulatú koncertekkel egybekötött gálaesten adták át szombat este a Legszebb Erdélyi Magyar Dal pályázat idei díjait. Az Erdélyi Magyar Közművelődési Egyesület Ifjúsági Szervezete (EMKISZ) által harmadik alkalommal meghirdetett programon két kategóriában értékelték a zenekarok által beküldött ötven magyar dalt.

A marosvásárhelyi VIBE Fesztivál két jelölést kapott az Európai Fesztiválok Díjára (European Festival Awards): a Legjobb Kis Fesztivál és a Legjobb Új Fesztivál jelöltjei között lehet szavazni rá.

Őrizetbe vett a rendőrség egy vajdahunyadi férfit, aki azzal csalt ki nagyobb pénzösszegeket idős emberektől, hogy elhitette velük: a lakásban őrzött bankjegyeiket kivonják forgalomból, be kell váltani azokat.

Harmadik alkalommal hirdette meg idén májusban az Erdélyi Magyar Közművelődési Egyesület Ifjúsági Szervezete a Legszebb Erdélyi Magyar Dal című pályázatot az erdélyi zenekarok számára. A pályázat célja a magyar nyelvű, saját szerzemények írásának és előadásának bátorítása.

Itt is van az Alteregó "Helló"-s videoklipje!

A gyergyószentmiklósi Alteregó együttes 'Helló' című szerzeményüknek megjelent a videoklipje.

1. oldal / 7

168 óra

Gyergyószék Index

2016. Minden jog fenntartva! ©

E-mail: szerkesztoseg@gyindex.ro

Fõszerkesztõ: Horváth Gábor

További írások: B. B., Hegyi Zsuzsánna, Borbély András

Technikai felelõs: Fehér Csongor, Mezei Dávid

JOGSZABÁLYOK

A gyindex.ro oldal felhasználójának minősül mindenki, aki a gyindex.ro oldalra, illetve a hozzá kapcsolódó aloldalakra látogat. A gyindex.ro szerkesztősége nem jelentet meg olyan cikket/képet/videót, amely jogszabályokba ütközik, személyiségi jogokat sért vagy nem felel meg a gyindex.ro moderációs elveinek.

ADATHASZNÁLAT

A gyindex.ro a regisztrált látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően kezeli. Amennyiben változás történik a személyes adatok kezelésére vonatkozó szabályainkon, erről előzetesen e-mailben tájékoztatjuk felhasználóinkat.

A gyindex.ro Androidra és IOS-ra is optimalizált.

gyindex.ro

  • Szerkesztőség

    Nicolae Bãlcescu 11. szám, 535500 Gyergyószentmiklós

  • Email

    Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Telefon

    0744158042