Asztahe!

Itt is van az Alteregó "Helló"-s videoklipje!

Értékeld
(0 szavazat)

A gyergyószentmiklósi Alteregó együttes 'Helló' című szerzeményüknek megjelent a videoklipje.

Értékeld
(0 szavazat)

A Bagossy Brothers Company nemrég rukkolt elő legújabb dalával, a 'Valahol itt' című szerzeménnyel. Persze videoklip is érkezett hozzá. Na, ezt most újra megfejelték és hatalmasat alkottak.

InfoCons: Kettős mérce egyes üdítőknél és csokoládéknál

Értékeld
(0 szavazat)

Mások az összetevői a Romániában forgalmazott Fanta szénsavas üdítőitalnak és Milka tejcsokoládénak, mint más országokban - írja az InfoCons által az AGERPRES hírügynökségnek vasárnap küldött közleményben.

Ismét a legszebb erdélyi magyar dalt keresik

Értékeld
(0 szavazat)

Az Erdélyi Magyar Közművelődési Egyesület Ifjúsági Szervezete harmadik alkalommal hirdeti meg Legszebb Erdélyi Magyar Dal című pályázatát az erdélyi zenekarok számára. A pályázat beküldési határideje szeptember 30.

Értékeld
(0 szavazat)

Több mint 24 ezren lépték át a VIBE kapuját, legtöbben vasárnap látogattak el a fesztiválra. Azok is kijöttek a Maros-partra, akiket csütörtöktől szombatig a délutáni záporok elriasztottak. A fesztiválozók négy nap alatt 50 koncertre, a VIBE Koli nyári egyetem előadásaira, vidámparkra és félszáznál is több nappali tevékenységre jutottak el.

Teltházas bulik a VIBE Fesztivál első napján

Értékeld
(0 szavazat)

Csütörtökön megnyílt a VIBE Fesztivál a Maros-parton, az erdélyi fiatalok már az első órákban elözönlötték a kempinget és a fesztivál területét. Az ingyenesen látogatható VIBE Koli két helyszíne is erősen kezdett, napközben izgalmas workshopok és előadások várták az érdeklődőket.

Értékeld
(0 szavazat)

Csütörtökön kezdődik a VIBE, ahol négy zenei helyszín és több mint 50 fellépő várja a fesztiválozókat. Július 6–9. között a Maros-part éjjel a bulizás, nappal pedig a tudománynépszerűsítés helyszíne: a Kompgyár nevű, hazai előadóknak szánt koncertzóna átváltozik nappalra nyári egyetemmé, az ingyenes VIBE Koli helyszínévé.

Értékeld
(0 szavazat)

Már csak pár nap van hátra, csütörtökön kezdődik az idei év legszínesebb fesztiválja, a VIBE. A szervezők napi 5000 fiatalra számítanak Erdély minden csücskéből. A fizetési rendszer contactless kártyákkal, a Festipay rendszerén keresztül működik majd. A fesztiválon nem csak a bulizni vágyók érezhetik jól magukat: a családdal érkezők is számtalan érdekességet találhatnak az ingyenes VIBE Koli nyári egyetem programjában és a fesztivál területén.

Értékeld
(0 szavazat)

Június 30-án, pénteken szervezik Gyergyószentmiklós legnagyobb nyárindító partyját, a Project X-et, ahol olyan fellépő lemezlovasok tunningolják a hangulatot, mint: DJ Brny, Arnold Bowman, Rokai, Kevin Taylor, Dewil, és Sasha.

Értékeld
(0 szavazat)

Több romániai, ukrajnai és oroszországi vállalkozás és intézmény lett egy újabb zsarolóvírus áldozata kedden. A GoldenEye nevű zsarolóvírus titkosítja a felhasználók adatait, majd a kártékony program a zárolásért cserébe pénzt követel, írja a Bitdefender közleménye.

Értékeld
(0 szavazat)

Akinek már megvan a bérlete a VIBE-ra, az Super Early Bird áron juthat be az Awake-re.

Értékeld
(0 szavazat)

Komoly munka közepette - kávézás - kaptuk lencsevégre Gyergyószentmiklóson azt, ahogyan lóval közlekednek egyesek a Művelődési Központ előtti térről egyenesen felfele a Salamon Ernő Gimnázium irányába.

1. oldal / 6

168 óra

Gyergyószék Index

2016. Minden jog fenntartva! ©

E-mail: szerkesztoseg@gyindex.ro

Fõszerkesztõ: Horváth Gábor

További írások: B. B., Hegyi Zsuzsánna, Borbély András

Technikai felelõs: Fehér Csongor, Mezei Dávid

JOGSZABÁLYOK

A gyindex.ro oldal felhasználójának minősül mindenki, aki a gyindex.ro oldalra, illetve a hozzá kapcsolódó aloldalakra látogat. A gyindex.ro szerkesztősége nem jelentet meg olyan cikket/képet/videót, amely jogszabályokba ütközik, személyiségi jogokat sért vagy nem felel meg a gyindex.ro moderációs elveinek.

ADATHASZNÁLAT

A gyindex.ro a regisztrált látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően kezeli. Amennyiben változás történik a személyes adatok kezelésére vonatkozó szabályainkon, erről előzetesen e-mailben tájékoztatjuk felhasználóinkat.

A gyindex.ro Androidra és IOS-ra is optimalizált.

gyindex.ro

  • Szerkesztőség

    Nicolae Bãlcescu 11. szám, 535500 Gyergyószentmiklós

  • Email

    Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Telefon

    0744158042