Marosvásárhely felkerült Európa fesztiváltérképére

Szerző:  VIBE Fesztivál - közlemény 2017. november 09., 12:58

A marosvásárhelyi VIBE Fesztivál két jelölést kapott az Európai Fesztiválok Díjára (European Festival Awards): a Legjobb Kis Fesztivál és a Legjobb Új Fesztivál jelöltjei között lehet szavazni rá.

A European Festival Awards a kontinens legkiemelkedőbb fesztiváljait és azok stábjait díjazza. A 2009-ben alapított díj évente közel 350 fesztivál közül válogat, a tizenöt kiosztott díjból hét közönségszavazás alapján dől el minden év januárjában, Gröningenben (Hollandia). Az előző évek nyertesei között a magyarországi Sziget, Volt és Balaton Sound, a szerbiai Exit Festival, a belga Tomorrowland, az angliai Glastonbury Festival, illetve a romániai UNTOLD is szerepel.

„A VIBE Fesztivál jelölése nagy megtiszteltetés Marosvásárhelynek, a szervezőknek és a vájbolóknak egyaránt. Láthatóvá váltunk az európai fesztiválok nemzetközi palettáján és Marosvásárhelyt is visszahelyeztük a fontos fesztiválok térképére" - mondta Rés Konrád Gergely fesztiváligazgató.

A VIBE-ra szavazni a következő linken lehet, november 30-ig: www.vibefestival.ro/vote

A VIBE második kiadása 2018. július 5. és 8. között lesz.

168 óra

Gyergyószék Index

2016. Minden jog fenntartva! ©

E-mail: szerkesztoseg@gyindex.ro

Fõszerkesztõ: Horváth Gábor

További írások: B. B., Hegyi Zsuzsánna, Borbély András

Technikai felelõs: Fehér Csongor, Mezei Dávid

JOGSZABÁLYOK

A gyindex.ro oldal felhasználójának minősül mindenki, aki a gyindex.ro oldalra, illetve a hozzá kapcsolódó aloldalakra látogat. A gyindex.ro szerkesztősége nem jelentet meg olyan cikket/képet/videót, amely jogszabályokba ütközik, személyiségi jogokat sért vagy nem felel meg a gyindex.ro moderációs elveinek.

ADATHASZNÁLAT

A gyindex.ro a regisztrált látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően kezeli. Amennyiben változás történik a személyes adatok kezelésére vonatkozó szabályainkon, erről előzetesen e-mailben tájékoztatjuk felhasználóinkat.

A gyindex.ro Androidra és IOS-ra is optimalizált.

gyindex.ro

  • Szerkesztőség

    Nicolae Bãlcescu 11. szám, 535500 Gyergyószentmiklós

  • Email

    Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Telefon

    0744158042