Suciu Cristian az év boudoir fotósa - Gyergyószentmiklósi fényképészt díjaztak

Szerző:  2017. december 22., 15:30

Immár ötödik alkalommal szervezték meg a romániai esküvőfotósok és videósok versenyét, amely keretében, neves, külföldi zsűri döntése alapján több kategóriában hirdettek győzteseket.
A gyergyószentmiklósi Suciu Cristian boudoir kategóriában tudhatja magának idén az év fotósa címet.

Mint a verseny szabályzatából megtudtuk, mind a fotósok, mind pedig a videósok több kategóriában pályázhattak a megmérettetésen, az első három helyezett pedig azok közül került ki, akik több kategóriában is magas pontozást értek el, emellett kategóriákon belül is kihirdették a legjobbakat.
A megmérettetés érdekessége, hogy az beküldött pályamunkák szakmai szűrön mentek át, hogy egyáltalán versenybe kerüljenek. Suciu Cristian hetvenként társával együtt pályázott a boudoir (női szalon) kategóriában, amelyben elsőre bekerült a legjobb kilenc alkotó közé, akiknek munkáit a későbbiekben tizennyolc, a világ különböző országaiból toborzott szakmai zsűri pontozta.

DSC 0839
Cristian pályaműve rendhagyó módon nem esküvőn készült, és a menyasszonyt sem az otthoni készülődés mellett örökítette meg, sokkal inkább a női szépséget helyezte át egy igazi természetes, de nem megszokott közegbe.

A kategória győztes fényképész a gyindex.ro kérdésére elmondta, hogy számára egy kihívás volt a benevezés, hiszen az ország neves fotósai is részt vesznek a megmérettetésen.

– Az, hogy a fotózott párok, a kollégák mellett egy szakmai zsűri értékelte a munkámat és a legmagasabb pontszámot ítélték meg számomra a kategórián belül, rengeteget jelent. A visszajelzés mindenki számára fontos, hiszen ez által megbizonyosodhatok arról, hogy az út amin haladok, az megfelelő – fejtette ki Suciu.

gyindex.ro - B.B.

168 óra

Gyergyószék Index

2016. Minden jog fenntartva! ©

E-mail: szerkesztoseg@gyindex.ro

Fõszerkesztõ: Horváth Gábor

További írások: B. B., Hegyi Zsuzsánna, Borbély András

Technikai felelõs: Fehér Csongor, Mezei Dávid

JOGSZABÁLYOK

A gyindex.ro oldal felhasználójának minősül mindenki, aki a gyindex.ro oldalra, illetve a hozzá kapcsolódó aloldalakra látogat. A gyindex.ro szerkesztősége nem jelentet meg olyan cikket/képet/videót, amely jogszabályokba ütközik, személyiségi jogokat sért vagy nem felel meg a gyindex.ro moderációs elveinek.

ADATHASZNÁLAT

A gyindex.ro a regisztrált látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően kezeli. Amennyiben változás történik a személyes adatok kezelésére vonatkozó szabályainkon, erről előzetesen e-mailben tájékoztatjuk felhasználóinkat.

A gyindex.ro Androidra és IOS-ra is optimalizált.

gyindex.ro

  • Szerkesztőség

    Nicolae Bãlcescu 11. szám, 535500 Gyergyószentmiklós

  • Email

    Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Telefon

    0744158042