Újabb gazdaságfejlesztő konferenciát szerveznének Gyergyószentmiklóson

Szerző:  2017. október 10., 16:47

Az Arbor Vállalkozók Szövetsége Hargita Megye Fejlesztési Ügynökségével közösen 'Gazdaságfejlesztő konferenciát' szeretne szervezni Gyergyószentmiklóson - áll az Arbor közleményében.

A Szövetség kéréssel fordul a cégvezetőkhöz, melyet alább olvashatnak el.

Tisztelt cégvezető, tisztelt partnerünk!

November hónapban az Arbor Vállalkozók Szövetsége és Hargita Megye Fejlesztési Ügynöksége közösen 'Gazdaságfejlesztő  konferenciát' szeretne szervezni Gyergyószentmiklóson. A konferencián sorra kerülő témákkal  kapcsolatos egyes javaslatok/ötletek már eljutottak hozzánk, de annak érdekében, hogy az esemény minél hasznosabb legyen minden résztvevő számára - megkérjük, hogy az Ön által fontosnak tartott téma  javaslatát, ötletét, meglátását minél hamarabb juttassa el hozzánk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.
Előre is köszönjük megtisztelő válaszaikat és javaslataikat.

168 óra

Gyergyószék Index

2016. Minden jog fenntartva! ©

E-mail: szerkesztoseg@gyindex.ro

Fõszerkesztõ: Horváth Gábor

További írások: B. B., Hegyi Zsuzsánna, Borbély András

Technikai felelõs: Fehér Csongor, Mezei Dávid

JOGSZABÁLYOK

A gyindex.ro oldal felhasználójának minősül mindenki, aki a gyindex.ro oldalra, illetve a hozzá kapcsolódó aloldalakra látogat. A gyindex.ro szerkesztősége nem jelentet meg olyan cikket/képet/videót, amely jogszabályokba ütközik, személyiségi jogokat sért vagy nem felel meg a gyindex.ro moderációs elveinek.

ADATHASZNÁLAT

A gyindex.ro a regisztrált látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően kezeli. Amennyiben változás történik a személyes adatok kezelésére vonatkozó szabályainkon, erről előzetesen e-mailben tájékoztatjuk felhasználóinkat.

A gyindex.ro Androidra és IOS-ra is optimalizált.

gyindex.ro

  • Szerkesztőség

    Nicolae Bãlcescu 11. szám, 535500 Gyergyószentmiklós

  • Email

    Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Telefon

    0744158042