Véredásra buzdítják a gyergyóremeteieket

Szerző:  2017. október 12., 15:04

A Hargita Megyei Vérközpont igazgatónője tájékoztatása szerint a véradók számának csökkenése miatt a kórházak folyamatosan vérhiánnyal  küszködnek - közli a gyergyoremete.ro.

A kórházak részéről egyre növekvő igény van a vérre, mivel rengeteg az onkológiai, belgyógyászati és a sürgősségi eset, így folyamatosan biztosítani kell a vérutánpótlást.

Az Egészségház 2017. november 17-én 8:00 – 11:30  óra között a Hargita Megyei Vérközpont támogatásával önkéntes véradást szervez.

Arra kérik a a remetei lakósokat, hogy menjenek vért adni, hiszen nagyon sok beteg igényli. A lényeg az embertársainkon való segítés.
"Ezzel nem csak másokon segít, hanem Ön is átesik egy szűrővizsgálaton, ami az aktuális egészségi állapotáról ad felvilágosítást. Önt is várjuk a véradók táborába! Aki vért ad – életet ad!" - olvasható a gyergyoremete.ro-n.

168 óra

Gyergyószék Index

2016. Minden jog fenntartva! ©

E-mail: szerkesztoseg@gyindex.ro

Fõszerkesztõ: Horváth Gábor

További írások: B. B., Hegyi Zsuzsánna, Borbély András

Technikai felelõs: Fehér Csongor, Mezei Dávid

JOGSZABÁLYOK

A gyindex.ro oldal felhasználójának minősül mindenki, aki a gyindex.ro oldalra, illetve a hozzá kapcsolódó aloldalakra látogat. A gyindex.ro szerkesztősége nem jelentet meg olyan cikket/képet/videót, amely jogszabályokba ütközik, személyiségi jogokat sért vagy nem felel meg a gyindex.ro moderációs elveinek.

ADATHASZNÁLAT

A gyindex.ro a regisztrált látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően kezeli. Amennyiben változás történik a személyes adatok kezelésére vonatkozó szabályainkon, erről előzetesen e-mailben tájékoztatjuk felhasználóinkat.

A gyindex.ro Androidra és IOS-ra is optimalizált.

gyindex.ro

  • Szerkesztőség

    Nicolae Bãlcescu 11. szám, 535500 Gyergyószentmiklós

  • Email

    Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Telefon

    0744158042