Október 23-i megemlékezés Gyergyószentmiklóson

Szerző:  2017. október 17., 12:48

Az 1956-os forradalom és szabadságharc 61. évfordulóján, október 23-án, hétfőn 17 órától a gyergyószentmiklósi római katolikus temetőben az '56-os emlékműnél fejezzük ki tiszteletünket a hősök előtt - adja hírül a Gyergyószentmiklósi Művelődési Központ.

A Szent Miklós római katolikus templomban 18 órától kezdődő ünnepi szentmisét ugyancsak a hősök emlékének ajánlják.

Az esemény szervezői, Gyergyószentmiklós Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Gyergyószentmiklósi Művelődési Központ és a Volt Politikai Foglyok Gyergyószentmiklósi Szövetsége tisztelettel felhívja azok figyelmét, akik koszorúzni óhajtanak, jelezzék koszorúzási szándékukat a Gyergyószentmiklósi Művelődési Központ irodájában vagy a 0266/361.992-es telefonszámon.

168 óra

Gyergyószék Index

2016. Minden jog fenntartva! ©

E-mail: szerkesztoseg@gyindex.ro

Fõszerkesztõ: Horváth Gábor

További írások: B. B., Hegyi Zsuzsánna, Borbély András

Technikai felelõs: Fehér Csongor, Mezei Dávid

JOGSZABÁLYOK

A gyindex.ro oldal felhasználójának minősül mindenki, aki a gyindex.ro oldalra, illetve a hozzá kapcsolódó aloldalakra látogat. A gyindex.ro szerkesztősége nem jelentet meg olyan cikket/képet/videót, amely jogszabályokba ütközik, személyiségi jogokat sért vagy nem felel meg a gyindex.ro moderációs elveinek.

ADATHASZNÁLAT

A gyindex.ro a regisztrált látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően kezeli. Amennyiben változás történik a személyes adatok kezelésére vonatkozó szabályainkon, erről előzetesen e-mailben tájékoztatjuk felhasználóinkat.

A gyindex.ro Androidra és IOS-ra is optimalizált.

gyindex.ro

  • Szerkesztőség

    Nicolae Bãlcescu 11. szám, 535500 Gyergyószentmiklós

  • Email

    Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Telefon

    0744158042