Pro Urbe díj és Díszpolgári cím - Várják a lakók javaslatait

Szerző:  Gyergyószentmiklósi Polgármesteri Hivatal 2017. november 14., 21:48

Az előző évekhez hasonlóan, a Szent Miklós Napok keretében megrendezett Dísztanácsülésen kerülnek átadásra a Pro Urbe és Díszpolgár kitüntetések Gyergyószentmiklóson.

A Gyergyószentmiklósi Polgármesteri Hivatal közlése szerint Pro Urbe és Díszpolgári címre várják a városlakók javaslatait, jelöléseit.
A díjra olyan személyek jelölését várják, akik példaértékű közösség- és városépítő tevékenységgel tesznek/tettek Gyergyószentmiklósért.

A jelöléshez szükséges a jelölt személy fényképe, életrajza, egy kísérőlevél, amelyből kiderül miért tartják érdemesnek a díjra, valamint minimum 50 darab támogatói aláírás, amelyhez a jelölési ívek átvehetőek a polgármesteri hivatal ügyfélfogadójában.

Az elismerések odaítéléséről a tanácstestület zárt körben dönt majd.

Leadási határidő: 2017. november 20.,  15 óra.

168 óra

Gyergyószék Index

2016. Minden jog fenntartva! ©

E-mail: szerkesztoseg@gyindex.ro

Fõszerkesztõ: Horváth Gábor

További írások: B. B., Hegyi Zsuzsánna, Borbély András

Technikai felelõs: Fehér Csongor, Mezei Dávid

JOGSZABÁLYOK

A gyindex.ro oldal felhasználójának minősül mindenki, aki a gyindex.ro oldalra, illetve a hozzá kapcsolódó aloldalakra látogat. A gyindex.ro szerkesztősége nem jelentet meg olyan cikket/képet/videót, amely jogszabályokba ütközik, személyiségi jogokat sért vagy nem felel meg a gyindex.ro moderációs elveinek.

ADATHASZNÁLAT

A gyindex.ro a regisztrált látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően kezeli. Amennyiben változás történik a személyes adatok kezelésére vonatkozó szabályainkon, erről előzetesen e-mailben tájékoztatjuk felhasználóinkat.

A gyindex.ro Androidra és IOS-ra is optimalizált.

gyindex.ro

  • Szerkesztőség

    Nicolae Bãlcescu 11. szám, 535500 Gyergyószentmiklós

  • Email

    Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Telefon

    0744158042