Az M Studio Jóemberek című előadása a Figuránál

Szerző:  Figura Stúdió Színház 2017. december 07., 14:35

December 12-én, kedden este 7 órától a Figura nagytermében kerül műsorra a sepsiszentgyörgyi M Studio Jóemberek című táncszínházi előadása, melynek rendező-koreográfusa Bezsán Noémi.

A produkció magja és kiindulópontja egy egyszerű kijelentés: Minden ember jó, senki sem rossz, csak boldogtalan. Ez hogyan találkozik vagy ütközik az eluralkodó mértéktelenség problematikájával? A Pokol is a földi élet része, egy emberek által teremtett dimenzió, ahol a Gonosz maga akár a rendet teremtő bíra, ahol háttérbe szorul hit, erkölcsi rend, erény. Az előadás képek kollázsa jó emberekről, férfiakról és nőkről, az ártatlan gyönyörvágytól a harcmezőig, ahol eluralkodnak az ösztönök, és megszűnőben a mérték.

Jegyek ára 15 lej, diákoknak, nyugdíjasoknak és csoportkedvezménnyel (min. 10 fő) 10 lej.
Jegyek válthatók munkanapokon 15.00 és 19.00 óra között a Figura Stúdió Színház előcsarnokában található jegypénztárban. Helyfoglalás és információk a 0752-227-011-es telefonszámon, vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.


M Studio: Jóemberek
Szereplők: Bajkó László, Deák Zoltán, Gáll Katalin, Nagy Eszter, Orbán Levente, Polgár Emília, Szekrényes László, Veres Nagy Attila

Rendező-koreográfus: Bezsán Noémi
Művészeti tanácsadó: Bocsárdi László
Díszlet- és jelmeztervező: Kiss Zsuzsanna
Zeneszerző: Ádám Rebeka
Zenei munkatársak: Ferenz Áron, Ádám Júlia

Kommentek

168 óra

Gyergyószék Index

2016. Minden jog fenntartva! ©

E-mail: szerkesztoseg@gyindex.ro

Fõszerkesztõ: Horváth Gábor

További írások: B. B., Hegyi Zsuzsánna, Borbély András

Technikai felelõs: Fehér Csongor, Mezei Dávid

JOGSZABÁLYOK

A gyindex.ro oldal felhasználójának minősül mindenki, aki a gyindex.ro oldalra, illetve a hozzá kapcsolódó aloldalakra látogat. A gyindex.ro szerkesztősége nem jelentet meg olyan cikket/képet/videót, amely jogszabályokba ütközik, személyiségi jogokat sért vagy nem felel meg a gyindex.ro moderációs elveinek.

ADATHASZNÁLAT

A gyindex.ro a regisztrált látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően kezeli. Amennyiben változás történik a személyes adatok kezelésére vonatkozó szabályainkon, erről előzetesen e-mailben tájékoztatjuk felhasználóinkat.

A gyindex.ro Androidra és IOS-ra is optimalizált.

gyindex.ro

  • Szerkesztőség

    Nicolae Bãlcescu 11. szám, 535500 Gyergyószentmiklós

  • Email

    Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Telefon

    0744158042