Globál

Értékeld
(0 szavazat)

Tíz román közül csak ketten fogadnák el, hogy más etnikumú személy kerüljön a családjukba vagy baráti társaságukba - derül ki az Elie Wiesel holokausztkutató intézet által rendelt felmérésből.

Értékeld
(0 szavazat)

Csütörtöktől lép életbe az a törvény, amelynek értelmében minden, nem megfelelő fogva tartási körülmények között letöltött 30 napért 6 nappal lerövidül a foglyok büntetése.

Értékeld
(0 szavazat)

Harmincöt évesnél idősebb szakorvosok, gyakornok orvosok vagy tanárok is kaphatnak ANL-lakásokat - döntött keddi plenáris ülésén a szenátus.

Módosítaná az RMDSZ az egészségügyi reform törvényét

Értékeld
(0 szavazat)

Módosítójavaslatot nyújtott be az RMDSZ az egészségügyi reform törvényéhez - tájékoztat közleményében a szövetség.

"A bukaresti iroda ablakából szép Románia"

Értékeld
(0 szavazat)

- Lehetséges, hogy a bukaresti iroda ablakán kitekintve nagyon szép az a Románia, amelynek egy Dâmbovița-parti logika és matematika képezi alapját, de köszönő viszonyban sincs az országos helyzettel. Ezt bizonyítja az is, ahogy a munkaügyi minisztérium szerint működnie kellene a szociális ellátó és gyerekvédelmi rendszernek, és amelynek bizonyítéka a DCnews hírcsatorna oldalán megjelent cikk is (https://www.dcnews.ro/dgaspc-intr-o-situatie-fara-precedent-sunt-initiative-rusinoase_561206.html) - adott hangot elégedetlenségének Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke.

Értékeld
(0 szavazat)

A havazás miatt minden túraútvonalat lezárták a Bucsecs- és a Csukás-hegységben, helyenként egyméteres a hóréteg vastagsága.

Nem fognak működni a bank pénzautómatái

Értékeld
(0 szavazat)

Az informatikai rendszer fejlesztése miatt szombatról vasárnapra virradóra szünetelni fog a Bancpost bankkártya-elfogadó rendszere – közölte szerdán a pénzintézet, írja a maszol.ro.

Migránsokat menekített ki a román parti őrség

Értékeld
(0 szavazat)

Összesen 153 menekültet mentett ki a Fekete-tengerből a román parti őrség szerda hajnalban - adta hírül a Román Határőrség nyilatkozatára alapozva a maszol.ro.

EVO és EVO Plus néven új üzemanyagokat vezet be a MOL

Értékeld
(0 szavazat)

A MOL-csoport bemutatta megújított üzemanyag-választékát, amely kimagasló védelmet nyújt a belső égésű motorok számára - közölte a társaság. Az új és továbbfejlesztett EVO üzemanyagcsalád elérhető a MOL-csoport közép- és kelet-európai töltőállomásain, ugyanazt a kiváló minőséget biztosítva az autósoknak az egész régióban.

Kilőtték az egyik veszélyes medvét Csíkdánfalván

Értékeld
(0 szavazat)

Mint arról már korábban hírt adtunk a Környezetvédelmi Minisztérium július 25-én bocsátotta ki az emberekre támadó és anyagi kárt okozó egyik dánfalvi medvére a beavatkozási jóváhagyást.

Testnevelésből is lesz tankönyvük az ötödikeseknek

Értékeld
(0 szavazat)

Testnevelésből is lesz tankönyvük az ötödikeseknek

Értékeld
(0 szavazat)

Jelentős mennyiségű csapadékra és viharos erejű szélre vonatkozó, sárga jelzésű riasztást adott ki az Országos Meteorológiai Igazgatóság az ország nagy részére.

1. oldal / 23

Kommentek

168 óra

Gyergyószék Index

2016. Minden jog fenntartva! ©

E-mail: szerkesztoseg@gyindex.ro

Fõszerkesztõ: Horváth Gábor

További írások: B. B., Hegyi Zsuzsánna, Borbély András

Technikai felelõs: Fehér Csongor, Mezei Dávid

JOGSZABÁLYOK

A gyindex.ro oldal felhasználójának minősül mindenki, aki a gyindex.ro oldalra, illetve a hozzá kapcsolódó aloldalakra látogat. A gyindex.ro szerkesztősége nem jelentet meg olyan cikket/képet/videót, amely jogszabályokba ütközik, személyiségi jogokat sért vagy nem felel meg a gyindex.ro moderációs elveinek.

ADATHASZNÁLAT

A gyindex.ro a regisztrált látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően kezeli. Amennyiben változás történik a személyes adatok kezelésére vonatkozó szabályainkon, erről előzetesen e-mailben tájékoztatjuk felhasználóinkat.

A gyindex.ro Androidra és IOS-ra is optimalizált.

gyindex.ro

  • Szerkesztőség

    Nicolae Bãlcescu 11. szám, 535500 Gyergyószentmiklós

  • Email

    Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Telefon

    0744158042