A ditrói Ditriders sportklub rövid beszámolója a 2017-es évről

Szerző:  Kovács Árpád András 2017. november 03., 12:48

A ditrói DITRIDERS nevű sportklub, ahogyan az előző években, úgy az idén is, 2017-ben, igyekezett elérni a kitűzött célokat.

Bár sportolóink, koruknál fogva is nagyon nehéz helyzetben voltak az év folyamán, az iskolai kötelezettségek betartására végett (érettségi vizsga stb.), ennek ellenére sikerült kiváló eredményeket elérni.

A 2017-es évben mindkét nemzeti bajnokságot megcéloztuk, úgy a románt, mint a magyart, és a kitartásnak, a kemény munkának és nem utolsó sorban a támogatóinknak köszönhetően sikerült jobbnál jobb eredményeket elérni, amelyre joggal vagyunk büszkék, ugyanis ezáltal nemcsak Székelyföldet, de ezen belül Hargita megyét is méltóképpen tudtuk képviselni.

ditridesversenyzok
DITRIDERS VERSENYZŐK

A teljes év folyamán összesen több mint negyven versenyen vettünk részt, nagyon megfeszített tempóban, úgy a motorbicikli-, mint a quad kategóriában, különféle szakágakban, mint a MotoCross, EnduroCross és Enduro. Mindenik szakág külön–külön szaktudást igényel, mint ilyen, nem voltak könnyű helyzetben a versenyzőink, de mivel szeretik a kihívásokat, így könnyebben vették az akadályokat.

Versenyzőink egy kivétellel mind a profi kategóriában, vagyis az első osztályban szerepeltek, egy versenyzőnk a harmadosztályból előlépve a másodosztályban mérette meg magát, kiváló eredményt elérve.

Az eredményeink között van több Románia kupa győzelem, országos bajnoki cím, a Magyar Nemzeti Bajnokságban pedig a profi kategóriában elért ötödik helyezés, amely a bajnokság színvonalát megítélve nagyon előkelő hely, és számos dobogós helyezés, országos második, harmadik (ezüst és bronz érmek) stb.

Ez alkalommal szeretnénk megköszönni a támogatóink önzetlen segítségét, közöttük kiemelten Hargita Megye Tanácsának támogatását, hiszen egy ilyen költséges sportnak az ilyen magas szinten való művelése rengeteg anyagi költséggel jár, mint ilyen segítség nélkül szinte lehetetlen ilyen eredményeket elérni, éppen ezért vagyunk hálásak a támogatóinknak a 2017-es évben nyújtott támogatásért.

Kovács Árpád András

Kommentek

168 óra

Gyergyószék Index

2016. Minden jog fenntartva! ©

E-mail: szerkesztoseg@gyindex.ro

Fõszerkesztõ: Horváth Gábor

További írások: B. B., Hegyi Zsuzsánna, Borbély András

Technikai felelõs: Fehér Csongor, Mezei Dávid

JOGSZABÁLYOK

A gyindex.ro oldal felhasználójának minősül mindenki, aki a gyindex.ro oldalra, illetve a hozzá kapcsolódó aloldalakra látogat. A gyindex.ro szerkesztősége nem jelentet meg olyan cikket/képet/videót, amely jogszabályokba ütközik, személyiségi jogokat sért vagy nem felel meg a gyindex.ro moderációs elveinek.

ADATHASZNÁLAT

A gyindex.ro a regisztrált látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően kezeli. Amennyiben változás történik a személyes adatok kezelésére vonatkozó szabályainkon, erről előzetesen e-mailben tájékoztatjuk felhasználóinkat.

A gyindex.ro Androidra és IOS-ra is optimalizált.

gyindex.ro

  • Szerkesztőség

    Nicolae Bãlcescu 11. szám, 535500 Gyergyószentmiklós

  • Email

    Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Telefon

    0744158042