Kézilabda szakosztály: Országos bajnokságon a Bástya Sportklub

Szerző:  Bástya Sportklub - Kézilabda szakosztály 2017. december 04., 12:46

A Bástya Sportklub ifjúsági III-as lány kézilabda csapata ebben a szezonban újból elindult az országos bajnokságban. Egy év kihagyás után sportegyesületünk csapata ismét összemérheti tudását az országban működő sportiskolák, illetve sportegyesületek csapataival.

Czimbalmos Kozma Árpád edző tanítványai nagy városok, illetve klubok ellen próbál hírnevet szerezni településünknek és megyénknek egyaránt. Ezt idáig sikerrel is tette, mert a lejátszott kilenc mérkőzésből csapatunk két vereség mellett hétszer hagyta el győztesen a pályát, és ez óriási teljesítmény. Olyan nagy városok csapataival játszott, mint Brassó, Fogaras, Szászsebes, Sepsiszentgyörgy, Csíkszereda, Székelyudvarhely.

Dicséret illeti a lányokat és az edzőnket egyaránt ezért a teljesítményért, és egyben köszönetünket szeretnénk kifejezni Hargita Megye Tanácsának, ugyanis az intézmény 7000 lejjel támogatta csapatunkat az országos bajnokságban való induláshoz. Ugyanilyen köszönet jár Gyergyószárhegy Önkormányzatának és azoknak a lelkes szárhegyi cégeknek és magánszemélyeknek, akik szintén anyagiakkal támogassák csapatunkat.

Ezek a tehetséges szárhegyi fiatalok megérdemlik, hogy a kézilabda terén megmutassák tehetségüket az országnak, hogy a későbbiekben magasabb szinten is tudják művelni ezt a sportágat, és tovább növeljék Szárhegy sportban szerzett hírnevét.

Bástya Sportklub - Kézilabda szakosztály

Kommentek

168 óra

Gyergyószék Index

2016. Minden jog fenntartva! ©

E-mail: szerkesztoseg@gyindex.ro

Fõszerkesztõ: Horváth Gábor

További írások: B. B., Hegyi Zsuzsánna, Borbély András

Technikai felelõs: Fehér Csongor, Mezei Dávid

JOGSZABÁLYOK

A gyindex.ro oldal felhasználójának minősül mindenki, aki a gyindex.ro oldalra, illetve a hozzá kapcsolódó aloldalakra látogat. A gyindex.ro szerkesztősége nem jelentet meg olyan cikket/képet/videót, amely jogszabályokba ütközik, személyiségi jogokat sért vagy nem felel meg a gyindex.ro moderációs elveinek.

ADATHASZNÁLAT

A gyindex.ro a regisztrált látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően kezeli. Amennyiben változás történik a személyes adatok kezelésére vonatkozó szabályainkon, erről előzetesen e-mailben tájékoztatjuk felhasználóinkat.

A gyindex.ro Androidra és IOS-ra is optimalizált.

gyindex.ro

  • Szerkesztőség

    Nicolae Bãlcescu 11. szám, 535500 Gyergyószentmiklós

  • Email

    Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Telefon

    0744158042