Progym vs. Corona: Kyry sajnos nem játszik, Elekes pedig felépült

Szerző:  2017. november 10., 13:33

Pár napja még arról adott hírt a Progym SK Gyergyószentmiklós csapatorvosa a Mix FM rádió reggeli műsorában, hogy lehetséges Kyrychenko és Elekes felépülése a hétfői és keddi játéknapokra.

Hétfőn és kedden a Progym a Brassói Coronát fogadja a gyergyószentmiklósi műjégpályán.

Dr. Kovács Géza november 10-én ugyancsak a Mix FM rádiónak elmondta, sajnos Kyrychenko megfelelő regenerálódása a 8-as bordatörése után nem történt meg, így végül ő nem tudja a piros-fehérek csapatát erősíteni a két, fennebb jelzett mérkőzésen. Elekes játékára pedig továbbra is 85%-os esély van - tette hozzá a csapatorvos.

Közben, a Progym szurkolói csoportjában, Facebookon jelezték, hogy Elekes felépült, így ő játszhat a hétfői és keddi összecsapáson is.

Kommentek

168 óra

Gyergyószék Index

2016. Minden jog fenntartva! ©

E-mail: szerkesztoseg@gyindex.ro

Fõszerkesztõ: Horváth Gábor

További írások: B. B., Hegyi Zsuzsánna, Borbély András

Technikai felelõs: Fehér Csongor, Mezei Dávid

JOGSZABÁLYOK

A gyindex.ro oldal felhasználójának minősül mindenki, aki a gyindex.ro oldalra, illetve a hozzá kapcsolódó aloldalakra látogat. A gyindex.ro szerkesztősége nem jelentet meg olyan cikket/képet/videót, amely jogszabályokba ütközik, személyiségi jogokat sért vagy nem felel meg a gyindex.ro moderációs elveinek.

ADATHASZNÁLAT

A gyindex.ro a regisztrált látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően kezeli. Amennyiben változás történik a személyes adatok kezelésére vonatkozó szabályainkon, erről előzetesen e-mailben tájékoztatjuk felhasználóinkat.

A gyindex.ro Androidra és IOS-ra is optimalizált.

gyindex.ro

  • Szerkesztőség

    Nicolae Bãlcescu 11. szám, 535500 Gyergyószentmiklós

  • Email

    Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Telefon

    0744158042