Progym vs. Corona: örömhoki és gyergyói diadal (videón az első gól)

Szerző:  2017. november 13., 21:30

A 2017/2018-as romániai jégkorongszezon alapszakaszának november 13-i mérkőzésén a Progym SK Gyergyószentmiklós a Brassói Coronát fogadta.

Annak ellenére, hogy hétfői napon szervezték az összecsapást, majdnem teltházas fogadtatásban részesültek a mérkőző csapatok. Az újjáalakulóban lévő piros-fehérek szurkolótábora már a mérkőzés előtt felemelő hangulatot varázsolt a gyergyószentmiklósi műjégpályára.

Az első harmadban a nemrég edzőváltáson átesett Progym SK iramosan, a romániai jégkoronghoz képest minőségi játékot mutatott és már a 4. percben vezetést szerzett (Novak).
A második játékrészben már elfáradni látszott a gyergyói gárda, néhol védelmi hibák csúsztak be, kissé szétesettnek tűnt Borisenko csapata és a Corona felzárkózott.
Aztán az utolsó harmadban már örömhokinak is szemtanúi lehettek a gyergyói műjégpályára kilátogatók: a meccs utolsó perceiben üres kapuval találta szembe magát a Progym, így a néha felettébb durva jégkorongot játszó Cenk-alattiaknak nem volt már esélyük elcsenni a 3 pontot.

Az első gól - Novak

A Progym SK Gyergyószentmiklós november 14-én, kedden is összecsap a Brassói Coronával. A mérkőzés kezdetének időpontja: 18:30.

2017/2018-as ROMÁNIAI JÉGKORONGSZEZON - ALAPSZAKASZ - NOVEMBER 13., HÉTFŐ - GYERGYÓSZENTMIKLÓS
Progym SK Gyergyószentmiklós 6:4 Brassói Corona
Gólszerzők: Novak (2), Kozma, Daradics, Butsenko, Nimenko, illetve Bíró, Mihály A., Molnár, Walls

címlapfotó és videó: Fehér Csongor - gyindex.ro / fotók: Lukács Zsolt

Kommentek

168 óra

Gyergyószék Index

2016. Minden jog fenntartva! ©

E-mail: szerkesztoseg@gyindex.ro

Fõszerkesztõ: Horváth Gábor

További írások: B. B., Hegyi Zsuzsánna, Borbély András

Technikai felelõs: Fehér Csongor, Mezei Dávid

JOGSZABÁLYOK

A gyindex.ro oldal felhasználójának minősül mindenki, aki a gyindex.ro oldalra, illetve a hozzá kapcsolódó aloldalakra látogat. A gyindex.ro szerkesztősége nem jelentet meg olyan cikket/képet/videót, amely jogszabályokba ütközik, személyiségi jogokat sért vagy nem felel meg a gyindex.ro moderációs elveinek.

ADATHASZNÁLAT

A gyindex.ro a regisztrált látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően kezeli. Amennyiben változás történik a személyes adatok kezelésére vonatkozó szabályainkon, erről előzetesen e-mailben tájékoztatjuk felhasználóinkat.

A gyindex.ro Androidra és IOS-ra is optimalizált.

gyindex.ro

  • Szerkesztőség

    Nicolae Bãlcescu 11. szám, 535500 Gyergyószentmiklós

  • Email

    Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Telefon

    0744158042