Brassó vs. Progym - Jó meccsen maradt alul a gyergyószentmiklósi csapat

Szerző:  2018. február 13., 20:41

Jó mérkőzésen maradt alul a Progym SK Gyergyószentmiklós, utolsó alapszakaszbéli találkozóján.

A piros-fehérek február 13-án, kedden Brassóba látogattak, ahol szoros eredmény született.
Egyik csapatnak sem volt igazán életbevágóan fontos megnyerni az összecsapást, mivel a gyergyóiak így is, úgy is a 3. helyen zárják az alapszakaszt, míg a Cenk alattiak 2.-ként "landolnak" a rájátszásba.
Igaz, a Progym managere, Székely Sándor Ottó a szekelyhon.ro-nak úgy nyilatkozott, nyerni mennek erre a meccsre is. Ez most nem jött össze a gyergyószentmiklósi hokigárdának.

A mérkőzés 3. percében máris a brassóiak vették be a Progym kapuját, ekkor Macmillan volt eredményes. Sokat nem tétovázott a piros-fehérek csapata, a 9. percben, Nimenko révén egyenlítettek is és ezzel az eredménnyel ért véget az első felvonás.

A második játékrészben aztán beindult a gólgyártás: a Progym már az első minutumban vezetést tudott szerezni Butsenko remek lövésének köszönhetően, és a második harmad 8. percéig a Progym volt előnyben. Ekkor viszont Tranca egyenlített ki, majd Mihály Árpád révén a 15. percben újból vezetést szerzett a sárga-kékek együttese. Nem hagyta magát a Progym és a 17. percben ismét kiegyenlítettek (Borysenko), de ebben a játékrészben Mihály Árpád duplázott, így a második harmad végén brassói vezetéssel vonultak öltözőbe a mérkőző csapatok.

A záró harmadban már csak egy gól született, a 19. percben Nagy vette be Szakács kapuját, így a brassóiak otthon még egy győzelmet elkönyvelhettek.

2017/2018-as ROMÁNIAI JÉGKORONGSZEZON - ALAPSZAKASZ - FEBRUÁR 13., KEDD - BRASSÓ
Brassói Corona 5:3 (1:1; 3:2; 1:0) Progym SK Gyergyószentmiklós
Gólszerzők: Macmillan, Tranca, Mihály Á. (2), Nagy, illetve Nimenko, Butsenko, Borysenko

Kommentek

168 óra

Gyergyószék Index

2016. Minden jog fenntartva! ©

E-mail: szerkesztoseg@gyindex.ro

Fõszerkesztõ: Horváth Gábor

További írások: B. B., Hegyi Zsuzsánna, Borbély András

Technikai felelõs: Fehér Csongor, Mezei Dávid

JOGSZABÁLYOK

A gyindex.ro oldal felhasználójának minősül mindenki, aki a gyindex.ro oldalra, illetve a hozzá kapcsolódó aloldalakra látogat. A gyindex.ro szerkesztősége nem jelentet meg olyan cikket/képet/videót, amely jogszabályokba ütközik, személyiségi jogokat sért vagy nem felel meg a gyindex.ro moderációs elveinek.

ADATHASZNÁLAT

A gyindex.ro a regisztrált látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően kezeli. Amennyiben változás történik a személyes adatok kezelésére vonatkozó szabályainkon, erről előzetesen e-mailben tájékoztatjuk felhasználóinkat.

A gyindex.ro Androidra és IOS-ra is optimalizált.

gyindex.ro

  • Szerkesztőség

    Nicolae Bãlcescu 11. szám, 535500 Gyergyószentmiklós

  • Email

    Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Telefon

    0744158042